Fotografie diensten

Van boudoir – en portretfotografie tot fotografieles en bedrijfsreportage. Ik werk vakkundig en snel én ben betaalbaar.

Boudoir fotografie

Bij boudoir fotoshoots gaat het om sensualiteit en verleiding. Dat het model daarbij naakt zou moeten zijn is dus onzin. Integendeel. Met gepaste materialen (‘props’) creëer ik een romantische setting in de studio waarin je je snel op je gemak voelt. Dat is natuurlijk voorwaarde voor een geslaagde boudoir shoot. We maken kennis in een voorgesprek en bespreken dan welke stijl je het mooist vindt.

Fotografieles – leren fotograferen

Wilt u begrijpen hoe uw camera werkt en beter leren fotograferen? Of wilt u zelf de camera kunnen instellen en niet altijd op de ‘automatische stand’ fotograferen? Misschien wilt u zich eens verdiepen in studiofotografie? Ik kan u daarbij helpen. Aan de hand van uw specifieke wensen bied ik u een programma aan. De les (of lessen) kunnen op locatie of bij mij in de studio.

Portretfotografie

Heeft u voor LinkedIn, Facebook of uw nieuwe werkgever een aantal portretfoto’s nodig? Ik kan u daarbij helpen. Het lukt meestal binnen een week om een afspraak te plannen en de foto’s te maken. Een eenvoudige portretsessie duurt ongeveer een uur.
(helaas niet geschikt als pasfoto voor uw paspoort).